Teknoloji

Oppo Enco Air Bluetooth Kulaklık Özellikleri Nelerdir?

Oppo Enco Air Bluetooth Kulaklık Özellikleri Nelerdir? Kablosuz kulaklık konusunda markalar yepyeni ürünlerini çıkarmaya devam ediyor. Fiyat performansa baktığımız zaman bir çok yeni ürün bizleri karşılıyor.

Oppo Enco Air de bu ürünlerden bir tanesidir. Mayıs ayında görücüye çıkan Oppo Enco Air, uygun fiyatlı kablosuz kulaklık almak isteyenlerin imdadına yetişiyor. Aktif gürültü engelleme özelliği sayesinde son zamanlarda sıklıkla tercih ediliyor. Uzun pil ömrü ile öne çıkan Oppo Enco Air inceleme yazımızda detaylara hemen bakabilirsiniz.

Oppo Enco Air Tasarım

Oppo, Enco Air’da tasarım alanında açık uçlu yapısıyla dikkat çekiyor. Bu üründe silikon uçları değiştiremiyorsunuz. Kulağa kolayca oturan kulaklık sap bölümünde de yeterli uzunluğa sahip. Oppo Enco Air, Bluetooth 5.2 desteklidir. Bu da güç tüketimine büyük bir katkı sunuyor. Gecikme süresi bu özellik sayesinde oldukça düşürülmüş.

Oppo Enco Air Ses

Oppo, Enco Air’ın ses kalitesi de oldukça beğeni kazanıyor. Açık uçlu tasarıma sahip olması, bu özelliğin öne çıkmasını sağlıyor. Enco Air, yüksek sesle müzik dinlemeyi sevenlerin istediğini fazlasıyla karşılayabiliyor.

Enco Air, düşük ve yüksek frekanslara odaklanan ses profillerini tercih ediyor. Orta frekanslar çok ön planda bulunmuyor. Oyunlarda bu farkı daha net görebiliyorsunuz. Enco Air’ın memnun edici ses kalitesiyle bu yılın özel ürünleri arasında bulunuyor.

Oppo Enco Air Pil

Pil, Oppo Enco Air’ın en güçlü yanlarından bir tanesidir. Oppo, kulaklığın 24 saatlik pil ömrüne sahip olduğunu belirtti. Şarj kutusu sizlere beş tam şarjlık bir kullanım desteği veriyor. Oppo Enco Air sporda ya da film izlerken yeterli gücü kullanıcılarına sunabiliyor. Şarj işlemi, USB-C kablosuyla yapılıyor. Kutuda kablosuz şarj özelliği ise bulunmuyor.

Oppo Enco Air Geçerli Not Aldı Mı?

Oppo Enco Air hafif olması nedeniyle rahat bir kullanım sunuyor. Açık uçlu tasarımı seven kullanıcılar bu üründen memnun kalacaktır. Kulaklık ve kutu oldukça şık şekilde tasarlandı. Sıvı sıçramalarına dayanıklı olması da sporculara artı bir avantaj sunuyor. Uzun pil ömrü ve kısa süreli bir şarj desteğini çok seveceksiniz.Uygun fiyatlı bir kablosuz kulaklık arıyorsanız bu ürünü tercih edebilirsiniz.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu