Burçlar

2021 Aslan Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir?

2021 Aslan Burcu Kadını Özellikleri Nelerdir? Burçlar kişilerin genel karakterlerine dair analizlerle astrolojiye ilgi duyanlara yol gösterir. Bizde yazımızda aslan burcu kadın özellikleri nelerdir bundan bahsedelim.

2021 Aslan burcu kadını özellikleri nelerdir? Astrolojiye ilgi duyanların merak ettiği sorulardan biridir. Burçlar geniş kapsamlı bir içeriğe sahip olsalar da pek çok kimse burcunun özelliklerini az çok bilinir. Genel bir tanım yapılsa da yükselen burçları da kişiliğe etki eder. Bu yüzden yükselen burcu aslan olan kimseler bu burcun özelliklerini taşıyabilir. Bizde yazımızda aslan burcu kadını nasıl biridir? Bunları geniş anlamda ele alalım.

Aslan Burcu Kadını Genel Özellikleri

Yönetici Yıldızı: Güneş

Grubu: Ateş-Pozitif

Burcun Cinsiyeti: Erkek

Uğurlu Günü: Pazar

Uğurlu Sayısı:1, 4, 9, 27

En Belirgin Özelliği: Cömertlik

En Büyük İdeali: Zirveye Çıkmak

En Büyük Hatası: Övünmek

En Büyük Arzusu: Sahip Olmak

Aslan Burcu Olumlu Özellikleri

Aslan burcu kadını genel anlamda liderlik özellikleri ile tanınır. Girdikleri ortamda dikkat çeken, girişken bir yapıdadırlar. Gururlu ve özgüvenli duruşları vardır. Samimi ve içten tavırları kolay arkadaşlık kurmalarına yardımcı olsa da yine de karşı tarafa kolay güvenmezler. Ayrıca gösterişi ve göz önünde olmayı çok severler. Bu yüzden aslan burcu kadınları modayı yakından takip eder. Sevdikleri renkler kırmızı, turuncu ve sarı gibi canlı renklerdir. Sevdikleri için fedakarlık yapmaktan çekinmezler. Ateş grubunda yer alan yay ve koç burçları ile ilişkileri uyumludur. Bedende temsil ettiği bölge kalptir. Aslan burcu kadının yakınına girdiyseniz onun manyetik alanından kopmak kolay olmayacaktır. Planlama ve organize etmek aslan burcu kadınları için belirgin özelliklerdendir.

Aslan Burcu Kadını Olumsuz Özellikleri

Aslan burcu kadını olumsuz özelliklerinin en başında kibirli ve bencil olmaları gelir. Mükemmeliyetçi olmaları onları dışarıdan bir anlamda küstah gözükmelerine neden olur. İkili ilişkilerde baskın bir konumda yer alırlar ve aldıkları kararlardan geri dönmezler. Ayrıca üstüne gidildiklerinde beklenmeyecek derecede sert tepkiler görmeniz muhtemeldir. Liderlik özellikleri topluluklarda sivrilmelerine neden olur. Cömert bir yapıya sahip olan aslan kadınları bazen ölçüyü kaçırıp israfa yol açan harcamalar yapabilirler.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu