Güzellik

Gelin Adayları İçin En Güzel Oje Renkleri

Makyaja önem veren gelin adayları, sadece yüzlerini değil tüm vücutlarını bu önemli güne hazır eder. Gelinler için ideal oje renkleri genelde French stil tırnak boyama oluyor.

SOn yıllarda French stil yerine daha iddialı tırnak makyajları tercih eden gelinlerin tırnakları pırıltılı taşlarla süsleniyor. Gelin adayları için makyaj kadar sade ve doğal olması gereken tırnaklar da önemlidir. Gelin ne kadar doğal haline yapın olursa insanlar üzerinde de o kadar olumlu etki bırakır. Gelin adayları için en güzel oje renkleri nude renkler, French manikür ve beyaz oje olarak tercih edilebilir.

Açık Renkler Tercih Edilmeli

Gelinlere sürülen ojelerin renginin mutlaka açık renkler olması gerekiyor. Bazı gelinler çiçek ve kuşaklarda mor, pembe ya da siyah gibi renkler tercih ettiğinde ojelerini de bu renklerden yana sürebilirler.

Ancak gelinler için oje seçimi uzun süre dayanacak olan açık renkler olmalıdır. Balayı da hesaba katılarak bakımlı kalmanın uzun süre devam etmesi için açık renk tonları kullanılmalıdır. Açık renk ojeler gibi farklı stillerde süslenen tırnakların da kullanılması gerekir. Bakımlı eller ve ayaklar her zaman insanların ilk tercihi olmalıdır.

Manikür Önemli

Manikür ve pedikürlerle el ve ayakların bakımının da kusursuz olması gerekir. Zira bir gelinin en çok dikkat çeken kısmı her yeridir. Çünkü bugün o kadının özel günüdür ve eleştiren gözler didik didik tüm detayları inceler. Bazı gelinler kırmızı ojeyi de tercih eder. Ancak günümüzde sadelikten hoşlanan kişiler dikkat çekmektedir. Bu yüzden ayakların ve ellerin oje sürülmeden dahi temiz olmaları son derece önemlidir. Cilt ve vücut bakımına mutlaka düğünden birkaç ay evvel başlanmalı, son dakikaya bırakılmamalıdır.

Daha Fazla Göster

İlgili Makaleler

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu